Individuele begeleiding vanaf

180,-

Vijf weegafspraken

50

Tien sportlessen

63

Online begeleiding vanaf

150

 

Tarieven

Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW
 
 
  • Kennismakingsgesprek gratis
  • Intakegesprek (incl. wegen en meten) € 60,-
  • Sportles (los) € 7,-
  • Strippenkaart voor 10 sportlessen (4 maanden geldig) € 63,-
  • Online begeleiding vanaf € 150,-
 
 

Pakketprijzen

Ontvang 25% korting op een strippenkaart voor 10 sportlessen bij individuele- en groepbegeleiding
 
 
Individuele begeleiding
Pakket 1; 3 maanden/12 weken € 180,-
Pakket 2; 6 maanden/24 weken € 295,- (aanbevolen)
Pakket 3; 9 maanden/36 weken € 410,-

De individuele begeleiding is inclusief;
Weekmenu's afgestemd op jouw wensen, analyse van jouw week-eetdagboek, voedingsadvies, om de week een voortgangsgesprek + weegmoment.
 

Doordat ik geregistreerd sta bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten (BGN) zijn er enkele voordelen waar jij gebruik van kunt maken. De beroepsnaam gewichtsconsulent is helaas niet beschermd. Dit betekent dat iedereen, of je nu wel of niet een opleiding hebt gedaan, zich een gewichtsconsulent mag noemen. Maar door naar een BGN erkende gewichtsconsulent te gaan weet je zeker dat die persoon de papieren en de kennis heeft om jou goed te kunnen helpen. Daarnaast wordt de kennis van een BGN consulent jaarlijks op peil gehouden door verschillende bij- en nascholingen.
Door de aansluiting bij BGN zal ik ook werken aan de hand van de richtlijnen van de BGN. Dit wil zeggen dat ik enkel advies geef aan de hand van de schijf van vijf en de richtlijnen voor gezonde voeding van de gezondheidsraad. Ik hou me niet bezig met maaltijdvervangers of andere afslankproducten. Een laatste voordeel voor je kan zijn dat de consulenten en de begeleiding die ik biedt (gedeeltelijk) worden vergoedt door uw zorgverzekering. Voor de huidige vergoedingen kunt u het beste kijken op de site van de BGN.