Kennismakingsgesprek

Er zal altijd eerst een kort kennismakingsgesprek plaatsvinden. Dit gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. In deze 15 minuten wil ik je leren kennen en geef ik je de kans om mij te leren kennen. Na dit gesprek kun je voor jezelf de afweging maken of je samen met mij wil werken aan je leefstijl. Heb je interesse in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek neem dan hier contact op met mij.

Intake gesprek

Tijdens de intake (duur 60 minuten) zullen we het hebben over hoe je begeleidt wenst te worden en wat je verdere wensen zijn. Maar ook over je gezondheid, je activiteiten, je gezinssituatie enzovoorts om inzicht te krijgen in je huidige eet- en leefpatroon. In dit gesprek wordt je ook gewogen. Je zult vervolgens de opdracht krijgen om een week-eetdagboek bij te houden. Dit week-eetdagboek neem dan bij de tweede afspraak mee. Indien gewenst zal er een behandelplan worden opgemaakt. Onderdeel van het behandelplan is het bepalen van een realistisch streefgewicht en een realistische streefdatum. Naar aanleiding van je week-eetdagboek analyseer ik die week en geef ik je een persoonlijk advies.

Individuele begeleiding

De individuele begeleiding bestaat uit drie pakketten.

Om de week wordt je gewogen, meten we je buikomvang en bespreken we de voortgang. Op basis van het week-eetdagboek wat je hebt bijgehouden maak ik een analyse van je eetgewoonten. Je krijgt persoonlijke weekmenu's. Je ontvangt een werkboek waarmee je aan de slag kunt. Indien wenselijk kunnen we eventuele aanpassingen bespreken. Verschillende onderwerpen worden behandeld zoals motivatie, gezonde voeding, variaties, eetgedrag, beweging, voedingsstoffen, vocht en vezels, etiketten, verleidingen, stress, slapen, overgang etc.

Groepsbegeleiding

Uit recent onderzoek blijkt dat afvallen in groepsverband tot goede resultaten leidt. Je kunt ervaringen delen en samen nieuwe uitdagingen aangaan. Kortom het stimuleert je. Een paar keer per jaar organiseer ik groepsbijeenkomsten, variërende van 6, 8 of 10 weken. Deze groepsbijeenkomsten vinden plaats in Hoogvliet. Wil je weten wanneer er een nieuwe groep start? Stuur me een berichtje.

Online-methode

De online-methode bestaat uit; Een online werkboek, zelf wegen op je eigen weegschaal, een voedingsanalyse (naar aanleiding van jouw week-eetdagboek), persoonlijke weekmenu's en om de week telefonische voortgangsgesprekken (met behulp van het online-werkboek) Kosten vanaf 150,- (voor 3 maanden/12 weken)